kawah dinosaur banner 4
kawah dinosaur animatronic main banner 1
kawah dinosaur animatronic main banner 2
Kawah Dinosaur Banner (3)
Kawah Dinosaur Banner (1)
Kawah Dinosaur Banner (2)

Kawah Showcases

Kawah Project Jurassic Adventure Theme Park Romania

Kawah Project Jurassic Adventure Theme Park Romania

Ieu taman dinosaurus-Jurassic Adventure Theme Park di Romania.Salaku produsén, pabrik urang geus ilubiung dina komunikasi jeung badami jeung pausahaan desain hired ku customer pikeun babarengan ngalengkepan proyék taman dinosaurus ieu.Luasna kira-kira 1,5 Ha, konsépna téh nu datang balik deui ka jaman baheula, indit ka unggal buana mana..

Kawah Project Aqua River Park Ecuador

Kawah Project Aqua Walungan Park Ékuador

Dina ahir taun 2019, proyék taman dinosaurus ku Kawah nuju ayunan pinuh di taman cai di Ékuador.Taun 2020, taman dinosaurus dibuka dina jadwal, sareng langkung ti 20 dinosaurus animatronik parantos nyiapkeun sémah ti sagala arah, T-Rex, carnotaurus, spinosaurus, brachiosaurus, dilophosaurus, mammoth, kostum dinosaurus.

Kawah Project Immersive Indoor Dinosaur Park China

Kawah Project Immersive Indoor Dinosaurus Park Cina

Jurassic Dinosaur Paradise, tempat endah pepelakan jero ruangan munggaran di Hexi, ngagabung sareng Jiuquan Changqing Yuan bakal datang dina taun 2021. Badai dinosaurus anu teu pernah kantos kantos nyandak anjeun deui ka Periode Jurassic salami milyaran taun.Kaulinan kolot-anak, pamandangan anu endah, ékspansi luar, pangalaman immersive tina jaman kuno anu misterius.

Tinjauan perusahaan

Kami mangrupikeun perusahaan hi-tech anu ngumpulkeun fungsi ngarancang, pamekaran, produksi, penjualan, pamasangan sareng pangropéa pikeun produk, sapertos: modél simulasi listrik, élmu interaktif sareng pendidikan, hiburan bertema sareng saterasna.Produk utama kalebet modél dinosaurus animatronik, tunggangan dinosaurus, sato animatronik, produk sato laut.. Langkung ti 10 taun pangalaman ékspor, urang gaduh langkung ti 100 karyawan di perusahaan, kalebet insinyur, desainer, teknisi, tim penjualan, jasa saatos-jualan sareng tim pamasangan.

Tempo deui

01

Masalah naon anu tiasa direngsekeun?

Langkung ti 10 taun pangalaman ékspor, urang gaduh langkung ti 100 karyawan di perusahaan, kalebet insinyur, desainer, teknisi, tim penjualan, jasa saatos-jualan sareng tim instalasi.

Tempo deui

02

Naon anu bakal urang pigawé

Urang ngahasilkeun leuwih ti 300 lembar dinosaurus taunan ka 30 nagara.Saatos kerja keras Kawah Dinosaurus sareng éksplorasi anu gigih, perusahaan kami parantos naliti langkung ti 10 produk anu gaduh hak cipta intelektual mandiri dina ngan ukur lima taun.

Tempo deui

Naha milih urang?

Professional installation team file_061

Tim instalasi profésional

Tim pamasangan kami gaduh kamampuan operasional anu kuat.Aranjeunna gaduh pangalaman instalasi luar negeri mangtaun-taun, sareng ogé tiasa nyayogikeun pitunjuk pamasangan jauh.

Factory direct sales, price advantage file_031

Pabrik penjualan langsung, kauntungan harga

Kami tiasa nyayogikeun anjeun desain profésional, manufaktur, uji sareng jasa transportasi.Taya perantara aub, sarta harga pisan kalapa pikeun ngahemat waragad anjeun.

Rich experience on project file_051

pangalaman euyeub on proyék

Kami geus dirancang ratusan paméran dinosaurus, taman tema jeung proyék séjén, nu deeply dipikacinta ku wisatawan lokal.Dumasar kana éta, kami parantos kéngingkeun kapercayaan seueur palanggan sareng ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng aranjeunna.

Experienced production team for more than 10 years file_021

Tim produksi ngalaman pikeun leuwih ti 10 taun

Kami ngagaduhan tim profésional langkung ti 100 urang, kalebet desainer, insinyur, teknisi, penjualan sareng jasa saatos penjualan pribadi.Kalawan leuwih ti sapuluh Patén Harta Intelektual Independen, kami geus jadi salah sahiji pabrik panggedéna jeung eksportir di industri ieu.

Excellent After-sales Service file_041

Layanan saatos-jualan anu saé

Kami bakal ngalacak produk anjeun sapanjang prosés, nyayogikeun eupan balik tepat waktu, sareng nginpokeun ka anjeun sadayana kamajuan lengkep ngeunaan proyék éta.Saatos produk réngsé, tim profésional bakal dikirim pikeun ngabantosan.

Quality Assurance System file_011

Sistem Penjaminan Mutu

Urang janji ngagunakeun bahan baku kualitas luhur.Téknologi kulit canggih, sistem kontrol anu stabil, sareng sistem pamariksaan kualitas anu ketat pikeun mastikeun kualitas produk anu dipercaya.

Blog

Demystified: The largest flying animal ever on the Earth – Quetzalcatlus.

Demystified: Sato ngalayang panggedena kantos di Bumi - Quetzalcatlus.

Diomongkeun ngeunaan sato panggedena anu kantos aya di dunya, sadaya jelema weruh yén éta téh paus biru, tapi kumaha upami sato ngalayang panggedena?Bayangkeun hiji mahluk nu leuwih impressive jeung pikasieuneun roaming di rawa kira 70 juta taun ka tukang, a ampir 4-méteran-jangkung Pterosauria katelah Quetzal ...

Customized Realistic Dinosaur models for Korean customer.

Modél Dinosaurus Realistis ngaropéa pikeun palanggan Korea.

Kusabab pertengahan Maret, Pabrik Zigong Kawah parantos nyaluyukeun sakumpulan model dinosaurus animatronik pikeun konsumén Korea.Kaasup 6m Mammoth Skeleton, 2m Saber-toothed Tiger Skeleton, 3m T-rex head model, 3m Velociraptor, 3m Pachycephalosaurus, 4m Dilophosaurus, 3m Sinornithosaurus, Fiberglass S...

What is the function of the “sword” on the back of Stegosaurus?

Naon fungsi tina "pedang" dina tonggong Stegosaurus?

Aya seueur jinis dinosaurus anu hirup di leuweung jaman Jurasik.Salah sahijina boga awak gendut jeung leumpang dina opat suku.Aranjeunna béda ti dinosaurus séjén sabab mibanda loba cucuk pedang kawas kipas dina tonggong maranéhanana.Ieu disebut - Stegosaurus, jadi naon gunana tina "s ...

Mitra Koperasi

partner-6 partner (1) partner-16 partner (3) partner (2) partner-11 partner-4 partner-5

Inquiry Pikeun Pricelist

Urang narékahan pikeun nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas.Nyuhunkeun Inpormasi, Sampel & Kutipan, Hubungi Kami!

Tempo deui